— Ajánló

— 2012. June 6. 08:50

— Írta: Kollár Dániel

Nyerj bérletet az Exit Fesztiválra

Vigyázó szemeteket Újvidékre vessétek: többek között a New Order, Erykah Badu és Laurent Garnier is ott lesz július 12-15. között a szerbiai Exit Fesztiválon. A Kultbloggal pedig most 4 napos bérletet nyerhettek rá! Katt a továbbra a hogyanért.

Ha a nyár közepén lévő hétvégére jó programot szeretnétek ütemezni, akkor most ajánlunk egyet. A szerbiai Exit Fesztiválról régóta sok jót hallunk. Adott egy Duna mögött magasodó erőd, ahol 2001 óta kerül megrendezésre Kelet-Európa egyik leghíresebb fesztiválja. Az erődöt úgy tudjátok elképzelni, mintha a Budai Vár területén lenne egy fesztivál, csak arra nem települt volna rá egy turistáknak szóló városrész, hanem megtartották eredeti védelmi formájában, kőfalakkal és tornyokkal, befüvesítve. Itt partyzik nyaranta egy hétvégén át úgy negyedmillió ember.

Amellett, hogy az Exit az előző évekhez hasonlóan idén is impozáns mainstream headliner listát hozott össze, az indie és elektronikus lábak is elég erősek. A fent említett actek mellett olyan további fellépők várhatóak, mint a Wolfmother, a Little Dragon és Skindred, vagy éppen Jimmy Edgar, Jaques Lu Cont és Borgore. Meg persze sokan mások, a teljes, napokra bontott fellépőlistát a hivatalos honlapon találjátok.

Kedvcsináló videók a fesztiválra:

Most pedig, ahogy ígértük, játsszunk!

Játék

A játékban az alábbi kérdésre kell helyes megfejtést beküldened, így egy 4 napos bérletet nyerhetsz a 2012-es Exit Fesztiválra. A játékra viszont csak akkor jelentkezhetsz, ha a Kultblog közösség tagja vagy, amit egy Facebook page lájkkal jelezhetsz. A megfejtéshez a helyes válasz sorszámát kell elküldened a jatek@kultblog.hu címre 2012. június 13. (szerda) éjfélig. Ne felejtsd el megadni a teljes neved és Facebook profilod címét is, hogy beazonosíthassunk, ha nyersz. Sorsolás és eredményhirdetés június 14-én (csütörtök).

Kérdés: Melyik évben választotta meg az Exitet Európa legjobb fesztiváljának a Yourope és a UK Festival Awards?

Lehetséges válaszok:

  1. 2005
  2. 2007
  3. 2010

Egyébként lesz egy Exit Fesztivál Promo Party most szombaton a Fogasházban, bemelegítőnek ezt is ajánljuk.